SSL HERR: KAIS Mora – IBK Göteborg

17:00 KAIS MORA – IBK Göteborg

Göteborg Under 3.5 mål @1.74 1.5u Nordicbet

Göteborg kvalade upp till SSL förra säsongen och har inte gjort bort sig alls men nu reser man upp till Mora och det ska vara stor skillnad mellan lagen här.

Göteborg ligger faktiskt just nu på en sjundeplats framför lag som Rönnby, malmö och dalen vilket inget förutom laget själva trodde inför säsongen. Besitter en riktigt bra målvakt i Emilia Axelsson och har fått in Frida Ahlstrand från Pixbo som lyfter laget med rutin och skills trots sin unga ålder. Göteborgs styrka är LAGET före JAGET och det räcker mot många mitten- / bottenlag men när man möter t.ex. Mora eller IKSU så krävs det mer än bara vilja.

Mora besitter världsspelare på många positioner och har en första femma i Wijk, Hultgren och Andreasson som alla är bofasta i landslaget och levererar dag in och dag ut för dalalaget. Många har varit inne på -5.5 i denna match men den linan är slashade och att Mora vinner detta med ett par bollar är det inget snack om utan frågan är hur stort man vinner. Detta är en perfekt match för lagets unga spelare att kliva fram samtidigt som det handlar om att skapa en bra målskillnad mot resterande topplag för det är ofta det som avgör i slutet vilket lag som hamnar högst i tabellen.

Mora lär kliva in och vinna med 4-5 bollar här och IKSU är det enda laget som gått över 3.5 linan mot Mora i år. Tror inte att GBG blir det andra laget utan SvS ligger mer rätt med en 2.5 lina här för bortalaget.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner motivera med en längre text.

Har du inget konto hos NordicBet? Klicka här för att hämta en bonus upp till 100%

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s