Alive ansluter

Fått äran att skriva ett par inlägg i månaden här hos Emilsbetting. Givetvis oerhört tacksam för detta då jag fullkomligt älskar att skriva, och framförallt om CSGO Betting.

Alive heter jag. Eller ja, ni förstår.

Sysslat med sportsbetting i cirkus fem år och mer seriöst i snart tre. Även nyligen gått heltid på just betting och grindar numera dag som natt i jakt på rätt spel och en massa pengar. Väldigt kul, även om det är oerhört mentalt påfrestande. Men betting är spännande och har man psyket för det, och kunskapen, så går det utan problem. Viljan att lyckas måste vara större än rädslan att förlora. Skriver i nuläget för NB (NHLBettingblog) och även på min egna hemsida där jag lägger ut dagliga speltips.

Tanken med mina inlägg här att erbjuda bra och läsvärda speltips på Esport, då CSGO, eftersom min expertis ligger där. Blir allt från långa till korta inlägg om alla möjliga lag från alla divisioner ni kan tänka er. Det går att hitta bra spel överallt. Favoriten är helt klart de lägre tier-lagen men det kommer att komma spel från båda delarna, var så säker. Hur många inlägg det blir i månaden är inte satt i sten, men ska försöka plita ner ett par i veckan så att det blir en sorts rutin och självklart något återkommande.

Mer info än så kan nog inte skrapas fram i nuläget. Ni får helt enkelt se vad jag kan erbjuda och förhoppningsvis blir det något intressant för oss båda. Det tror jag verkligen.

När jag inte skriver inlägg här hos Emilsbetting så hittar ni mig på Twitter eller på min egna hemsida. Ni hittar den i min biografi. Snart kickas det igång speltips, håll utkik!

Väl mött!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s