Bonushunt Bolag #3

bonushunt

Hängde ni inte med på första bonushunten och undrar vad detta är för någonting? I så fall kan ni klicka här ”bonushunt” så kommer ni till ett inlägg där jag förklarar hur allting går till.

Dags att sätta tåget i rullningen för tredje gången och denna gång är det Manisonbet som är hållplatsen

Hos Mansion är det 100% upp till 500KR D.v.s. att vi får totalt 1000KR att spela med, detta ska omsättas 10x till ett minimum odds på 1.80 (vill du spela kombinationer ska oddset vara minst 1.20 per spel)

Tanken är att vi kommer att köra igång bonusen under slutet av veckan (troligtvis torsdag) så när ni bestämt er för att vara med dra gärna iväg ett DM till min twitter så jag har koll på vilka som är med på tåget även denna gång. Det kommer att bli både egna spel samt ryggade spel där spelen kommer att postats på kvällen innan alternativt tidigt samma morgon men ni som är med på tåget kommer både få spelen skickade till er via DM samt att det alltid kommer en tweet!

Resultat ifrån tidigare bonushunts hittar ni HÄR

Jag vill återigen förtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter (hoogemil_) så besvarar jag frågor där.

*För att vara berättigad till den här kampanjen måste spelare ange MB50SE i fältet ”Bonuskod” när de gör en kvalificerad insättning på sitt sportkonto med riktiga pengar.

mansionbet-banner1

Klicka här för att hämta 100% bonus hos MansionBet!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s