Kinguin – Pro100

Thailand bjuder inatt på CS när TOYOTA Masters kickar igång. 10 lag deltar och prissumman ligger på hela 100 000 dollar. Vinnaren kammar hem 40% av detta. Räkna med att lag, av denna nivån, är hungriga på att visa sin skicklighet och styrka.

 

Heroic är favoriserade till eventet tätt följt av Renegades. Lag som TyLoo, Kinguin och AGO finns också med för att göra det hela lite saftigare. Frågan är vem som når längst, men jag tror inte det blir Heroic om vi säger så. Ett spel jag tittat inför natten, av alla spel jag gått igenom, är matchen mellan Kinguin och Pro100 där jag tycker den sistnämnda är lite för underskattade.

Pro100 är trots allt en fin femma laget sitter på och kärnan är dessutom intakt. Senaste adderingen är YEKINDAR och detta i sig är ingen direkt dålig spelare. Har 3/5 vinster på sina senaste matcher med nya laget. Mött lag som ForZe, Nemiga och 3DMAX bland annat och lyckats vinna mot de två förstnämnda och plockade en karta av den sistnämnda. Inga direkt dåliga motstånd, om man tittar på Pro100’s kaliber. Passar att möta ett Kinguin som spelare mer taktiskt, dels för att ens egna spelstil är ganska osammanhängande.

Möter ett Kinguin som inte riktigt har en vana av LAN. Presterar rätt dåligt på offline event, mest för att man saknar erfarenheten av att spela sådana. Ser dessutom inte speciellt bra ut i nuläget, formmässigt, och har en liten tvekan på vart man befinner sig. Nyligen hängt på CS Summit där man fick stryk och åkte ut direkt, detta mot lag man kanske borde snott en karta av åtminstone med rätt inställning. Klappade istället ihop mentalt och såg inget vidare ut. Har sedan dess spelat online och fått ihop 3/5 vinster med förluster över AGO och Virtus Pro.

 

Pro100 gillar mer öppna kartor som inte kräver all världens taktik, ungefär som Inferno, Cache och Mirage och kan skrälla till sig en karta av Kinguin på sådana kartor. Taggade och motiverade spelare som har en enorm vilja för att gå framåt mot ett mentalt svagt Kinguin känns som nattgodis.

Pro100 bör plocka en karta inatt.

 

Speltips: Pro100 +1.5

Liga: TOYOTA Masters

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 2.05

Spelstopp: Torsdag 22 November 08:45 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s