SSL DAM: Karlstad IBK – Malmö FBC

Det är ganska skralt utbud just nu då ligorna som spelas online i CS har börjat gå mot sitt slut och det endast är LAN finalerna kvar i tier 1 scenen, de lägre tiern spelas endast på vardagar och detta samtidigt som ligorna i LOL har uppehåll och ett VM i innebandy stundar så förstår ni att utbudet inte är som det brukar vara. Men damerna kämpar på i SSL och jag tycker att det finns värde i två av matcherna.

18:30 Karlstad IBK – Malmö FBC

Under 9.5 mål @1.80 1.5u Nordicbet

Två lag som slåss i ingenmansland just nu och det är tre viktiga poäng som står på spel för att få pusta ut lite ifrån bottenträsket. Det finns kvalitéer i båda lagen men det kan ofta bli ganska tråkiga och tillknäppta matcher i damernas SSL när mycket står på spel och jag tycker att denna match har alla förutsättningar att bli en sådant.

Malmö med Ellen Rasmussen i täten är inget topplag men man kämpar på och har absolut material för en kvartsfinalplats. Har värvat in lite spelare utifrån till denna säsong men utan en budget eller status som t.ex Mora eller IKSU så har man svårt att få toppspelare till truppen och får värva in mellanmjölk.  Kan mycket väl knipa tre poäng här och hade det varit nere i skåne matchen spelats så hade jag investerat mina pengar på en hemmavinst.

Karlstad har haft det tufft inledningsvis av denna säsong och har väl genomgått en liten generationsväxling i laget. Detta är ett lag jag förväntade mig mer utav inför säsongen men har nu 2 poäng ner till sträcket och efter förlusten senast mot Sirius så lär man vilja stänga igen defensiv och inte stressa fram något. Har mycket unga talanger i laget som Dahlström, Swahn och Danielsson m.fl. som man ska kunna förvänta sig mer utav.

Förvisso snittar lagen 10 respektive 9 mål per match men nu är det inte IKSU man möter som gör 8-9 mål per match utan det är ett annat bottengäng och det säkert lär säkras en hel del i matchen då viktiga poäng står på spel. Lagen emellan brukar ha jämna matcher och oddset ska ner ett par snäpp för att jag ska tycka att linan ligger rätt.

Precis som vanligt finns jag på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något!

Har du inget konto hos NordicBet? Klicka här för att hämta en bonus upp till 100%

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s