CSGO: Supernova MALTA

Vi är nu framme i slutskedet av året och det rullar på en hel del LAN faktiskt, kul! Första helgen i december så ska 8 lag samlas på Malta för att slåss om en prissumma på 150,000$. Jag tycker att det finns tre stycken intressanta H2H spel mellan spelare där det går ut på vilken spelare som får mest kills på en karta.

Spel1. Twistzz fler kills än tabseN @1.83 1.5u

Team Liquids Twistzz mot BIGs TabseN är alltså vår första h2h där TL är stora favoriter att vinna turneringer och Twistzz är en stor faktor till att Team Liquid varit farliga senaste tiden. Han har dock några problem som självklart kan påverka men jag vet också hur viktig denna turnering är för laget och att en vinst verkligen behövs.

Twistzz har bra chans att få en MVP utmärkelse här om laget gör bra ifrån sig och trots att det finns problem på det personliga planet så tycker jag att han ska vara favorit mot tabseN som absolut kan utmana och lär ligga högt upp på scoreboarden.

 

Spel2. Woxic fler kills än Nitr0 @1.80 2u

Woxic är Hellraisers stora stjärna och är den som ska göra det för laget tillsammans med med ISSA och till viss del Deadfox. Här ställs han mot Nitr0 i Team Liquid som inte är lika stor favorit hos mig som Twistzz.

Nitr0 är absolut inte dålig på något vis, men han är inte den spelare som ska bära Team Liquid till en vinst här och formen har sett sisådär ut senaste tiden. Här ställs man mot Woxic som på individuell nivå verkligen steppa upp senaste tiden och ska Hellraisers ha någon chans att göra bra ifrån sig nere på Malta så ligger mycket i Woxic händer.

Dessa två spelare har inte samma roller i sitt lag och jag tycker att Woxic och twistzz ska ställas i en h2h så här kan jag inte blunda för oddset.

spel3. Michu fler kills än Mou @1.83 2u

Michu som för ett par månader sedan kom in i VP som ”ung talang” har gjort det bra och har en roll där han ska få mycket kills, här ställs han mot Mou som varit Gambit trogen i över 1000 dagar.

Jag tycker att Michu har en tydlig roll att han ska ut på servern och panga HS medan mou och hela Gambit är mer som ett lag där man supportar varandra och ofta är det olika spelare som kliver fram. Mou är en bra spelare absolut, men det är dags för Michu att bevisa sig mot bra motstånd på ett LAN och det skulle inte förvåna mig om han gjorde någon sjuk match där han 40 bombar.

Kommer under helgen var lite off så det är troligtvis på twitter ni kommer hitta dem flesta spelen, Där heter jag @hoogemil_

Har du inget konto hos NordicBet? Klicka här för att hämta en bonus upp till 100%

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s