CSGO: Dreamhack Winter

Dreamhack i Jönköpimg drar igång idag fredag och jag tycker att det finns ett intressant vinnarspel i turneringen

Dreamhack Winter

G2 att vinna eventet @9 1u Kambi / bet365 | G2 att nå final @4.50 1u Kambi / bet365

Laget har nyligen bytt ut två spelare och det var inte en seku nd försent. G2 som skulle bygga ett superlag för några år sedan har egentligen bara varit en flopp sedan dag 1 och man har aldrig riktigt fått maskinen att rulla. Spelarna man fått in är två yngre talanger ifrån 3DMAX och detta event är perfekt start för laget, inte allt för bra lag är med och här kan man vinna många av fansens förtroende direkt.

Grupp A Complexity, Heroic, LDLC och x6tence galaxy.

Ett riktigt getingbo där alla lag kan ta sig vidare till slutspel. Amerikanska Complexity har precis som LDLC bevisat senaste tiden att man kan stå upp bra mot dem bästa lagen samtidigt som Heroic alltid är svåra att läsa av inför ett event. Sista laget i gruppen är svenskarna som får anses som det svagaste laget i gruppen men man har visat bra resultat senaste tiden online och på hemmaplan kan allting hända, skrällchans?

Jag tror Complexity vinner gruppen och sedan är det helt öppet om vilket lag som kan ta andra platsen, jag hoppas självklart på Galaxy!

Grupp B G2, ENCE, Optic, Bravado

Här är det inget snack om det är tre lag som slåss om slutspelsplatserna då Bravado inte är tillräckligt bra. Jag tycker att G2 med KennyS i förarsätet har bra chans att ta hem gruppen eller iallafall kvalificera sig till slutspelet. Optic är inte kända för att klara av pressen på LAN samtidigt som ENCE inte har världens bästa form utan det finns stora problem i deras spel.

Här tror jag att det är G2 och ENCE som tar sig ut från gruppen då båda lag på papper är bättre än dem andra och framförallt G2 nu har en ny och hungrig lina.

I väl slutspelet kan allting hända och att G2 är rankade som 6:e lag sett till oddset här är helt sjukt enligt mig. Jag tycker att Complexity, G2 och ENCE är dem tre lag som ska slåss om en final och om KennyS, shox samt Boddyy når en final med sina nya spelare så är det omöjligt att man släpper chansen att få en kanonstart på den nya lineuppen.

Tankarna fanns på complexity men väljer att gå med fransmännen denna gång och jag hoppas att det är rätt beslut!

Har ni inget konto hos Kambi så Klickar ni här för att hämta 100% bonus

Ni finner mig på twitter där det kommer en del spel som jag inte hinner skriva längre inlägg om

Speltips till dag 1:

x6tence Galaxy vs Complexity ö26.5 rundor @ 2.15 1.5u Pinnacle
Heroic (vs LDLC) @ 1.94 1.5u Pinnacle
G2 (vs ENCE) @ 2.24 1.5u Pinnacle*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s