CSGO EPL: Ghost Gaming – Mousesports

På tisdag drar ESL PRO LEAGUE finals igång och det är dem absolut bästa lagen ifrån hela världen som ska mötas upp i Danmark för att slåss om titeln.

4/12 11:00 Ghost Gaming – Mousesports

Ghost Gaming @3.50 1.5u Kambi

Jag har hyllat Ghost förut och snackat ner Mouse, jag kommer fortsätta på dessa spår då jag tycker att Mousesports är ett överskattat lag och inte kommer att nå några framgångar alls med denna lina.

Ghost är som jag skrivit flertalet gånger ett projekt som åldersmannen Steel drog igång med ett par ygnre och talangfulla spelare. Han har lyckats väldigt bra och på kort tid har laget slagit sig in i toppen. Det finns en bra mix av hjärna, firepower, rutin och yngre hungriga spelare som gör att man kompletterar varandra väldigt bra.

Lagets chanser på eventet? Jag ser det inte alls som omöjligt att man spelar till sig en riktigt bra plats då man är bättre eller iallafall jämnbra rent lagmässigt med många av lagen och att dem har en bra mappool är ju inte negativt. Det som saknas för Ghost är dock en riktigt superstjärna som t.ex. Device, coldzera eller S1mple som kan bära laget när några av spelarna har en sämre dag.

Laget har inte spelat en match sedan Dreamhack Atlanta utan har istället grindat på med förberedelser till eventet och även vila upp sig då sista kvartalet på året alltid är väldigt hetsig för ett CS proffs.

Mousesports ska jag hålla mig väldigt kort om, Ropz måste sätta sig ner med ägarna av organisationen och säga att han vill spela för toppenplaceringar och inte bara att vara på dessa event för så är det just nu. Trots att många av lagets medlemmar har hängt ihop länge så är det dags att bygga om från början med Ropz, SuNny och tre nya spelare.

Man har precis som ofta tagit sig till att vara med och spela på dem stora arenorna men jag ser inte att man ska få en bra placering här. Problemet med Mousesports är att man är halvbra på alla kartor så ja deras mappool är bred men inte bra.

Train är en karta båda dessa lag trivs på och det är inte helt omöjligt att det är just den kartan vi får se på tisdag. Kan Ghost lyckas komma in i matchen bra och inte ge Mousesports all momentum tidigt så sitter vi med detta odds väldigt bra för här är det up and comming mot ett lag som bara varit påväg neråt senaste månaderna.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel!

Har ni inget konto hos Kambi så Klickar ni här för att hämta 100% bonus

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s