CSGO EPL: Ghost Gaming – Orders

12:00 Ghost Gaming – ORDERS

Ghost -1.5 @2.25 1.5u Coolbet

Trots att Ghost inte hade en chans mot Mousesports och ORDERS stod upp bra mot Navi under gårddagen så väljer jag att tro på att amerikanerna vinner denna match med 2-0.

Skrev om Ghost igår och förluster kommer att komma för alla lag, men det ändrar inte någonting om hur jag ser på laget och tycker dem har något bra på gång. Det är aldrig kul att förlora och speciellt inte att bli överkörda. Det är inte alltid negativt heller då laget nu verkligen förstår att man måste fokusera till 100% och vilket lag man än möter så är det bra motstånd.

Här får man bästa tänkbara motståndare när ORDERS från Australien ställs på andra sidan. Orders är ett bra lag i sin region men ute i världen så har man inte någon framgång alls och hade man spelat i EU eller NA så hade man aldrig varit på detta event.

ORDERS har som sagt väldigt lite erfarenhet att möta lag från väst då man mest håller till i Asien. Fyra av spelarna har hållit ihop länge så man har en bra sammanhållning i laget men regionen och framförallt landet man är ifrån ligger så långt bakom när det gäller utveckling hur lagen spelar så det är där man faller bort att vara ett hot mot dem bästa lagen.

Ghost har en bra mappool och här tycker jag man ska bara Nuke för att får laget två kartor dem själva är bekväma på så spelar det ingen roll hur bra ORDERS är på kartan. ORDERS har allt att vinna här men jag kan tänka mig att förlusten mot Navi igår tog hårt på spelarna och om Ghost gasar direkt från början här så ställer jag mig frågan hur mycker Orders psyke klarar?

Nej Ghost ska vinna denna match om man ska ha något på EPL att göra och jag hoppas inte man underskattar motståndarna så mycket att man väljer en lite sämre karta för sig själva bara för att. Kan laget som sagt få två kartor man trivs bra så spelar det som sagt ingen roll hur bra ORDERS är på dessa två kartor, det ska bara bli 2-0 då!

Jag finns på vanlig på twitter under namnet @hoogemil_ där det förekommer en hel del spel jag inte har tiden att skriva om!

Coolbet är nya samarbetspartners till hemsidan och ni kan hämta en bonus upp till 100% genom att klicka här

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s