CSGO EPL: Team Liquid – MIBR

19.50 Team Liquid – MIBR

MIBR @2.10 1.5u Bet365

Vi är framme i semifinalen av EPL och det är Liquid & MIBR som ska göra upp om vem som ska få stå i vägen för Astralis att vinna sin fjärde raka Grand slam titeln och således även en bonus på 1.000.000$. Jag tycker att brassarna ser heta ut och är det lag som borde stå som favorit här samt är dem som har störst chans att spöa danskarna.

MIBR se återigen hungriga ut efter att ha haft ett ganska tufft år med spelarbyten och det har sett ut som att spelare som Coldzera och FalleN inte haft den glöd för spelet som gjorde att man blev bäst i världen. Nu verkar det dock som man fått ihop laget och det känns som att laget verkligen vill avsluta 2019 på ett riktigt bra vis. Har senaste månaden bara förlorat mot Astralis (som man även slagit) vilket visar på att det finns möjlighet att göra det igen. Lagets map pool är bra och oavsett vilka kartor som utspelas i denna match tycker jag att över tre kartor så har MIBR övertaget.

Min känsla är att MIBR är bra förberedda för vad som komma skall oavsett lag man mött senaste tiden och nu handlar det inte bara om att vinna, det handlar om att förstöra för Astralis att inte få Grand slam bonusen vilket gör att laget får en extra morot att faktiskt spela sitt livs bästa CS.

Team Liquid är alltid med i toppen och kommer senast från en vinst i Supernova Malta där allt annat än en vinst hade varit fiasko om man kollar på startfältet. Nu är man tillbaka i en semifinal under ett toppevent och frågan är om amerikanerna klarar av pressen denna gång eller om mentalitet ska svika laget ännu en gång?

Precis som MIBR har Liquid en bra map pool och det ska bli intressant att se hur denna VETO:n spelar ut sig. Det är inte helt omöjligt att den ser ut enligt följande: Inferno, Mirage, Overpass / dust 2.  Liquid lär iallafall banna Train och MIBR kommer att banna Nuke, sen är det egentligen helt öppet vilka kartor det kan bli.

Jag köper inte att Liquid är favoriter i detta möte då MIBR lyfter sig i dem stora matcherna medans Liquid oftast ser mer skakiga ut. Att MIBR har betydligt bättre mentalitet än Liquid är ingen nyhet och när man nu börjat växla upp sitt game under årets sista månader så köper jag återigen inte att Liquid är favoriter här.

Astralis är ett spöke för Liquid och laget snodde #1 på världsrankingen av MIBR. Det finns en hunger för båda lagen att förstöra deras chanser på bonusen och jag tror, hoppas och vill att det är MIBR som ska vinna denna match och sedan få spöa danskarna i en final.

Jag finns på vanlig på twitter under namnet @hoogemil_ där det förekommer en hel del spel jag inte har tiden att skriva om!

Coolbet är nya samarbetspartners till hemsidan och ni kan hämta en bonus upp till 100% genom att klicka här

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s