CSGO: United Master League

United Master League 

15:00 Windigo – Alternate Attax

Windigo 3-vägs @2.20 1.5u Kambi

Ett bra gäng bulgarer ska möte ett mindre bra gäng från Tyskland / Danmark och denna match ska inte vara några problem för Windigo att vinna med 2-0 så länge man håller sig borta från Overpass.

Attax tog under måndagen sin första vinst i denna liga då man slog Vexed med 2-0, bra för deras självförtroende absolut men det är inte något supergäng man slår och när Vexed har en inhoppare så ska man inte jubla allt för högt. Det här är ett lag som spelat på denna nivå väldigt länge men det finns också anledningar till att man inte lyckas ta sig vidare i utvecklingsstegen utan man står och stampar i tier 2 – tier 3 CS utan några framgångar alls. Laget håller inte högre upp och jag hoppas att en spelare som Tenzki drar efter årsskiftet då han har potential att utvecklas till något riktigt bra.

Windigo är ett gäng som också varit i denna tier väldigt länge men man har haft stora framgångar och under 2018 har laget verkligen gjort en rejäl satsning och tagit chansen att faktiskt spela tier 1 CS i bland annat EPL. Laget har inte gjort bort sig alls utan jag tror man kommer kunna kvala in till ett par tier 1 LAN under 2019 och en stor del till att laget gått så bra nu på slutet är att man fått in unga Poizon som bidar med energi och hunger. När Windigo är på humör och vill spela så är man bättre än dem flesta lag i denna liga och ska man gå till lanfinalen så får man inte tappa poäng mot ett lag som Attax.

Dessa två lag möttes i NoxFire League för ett par veckor sedan där Windigo vann med 2-0 (22-20, 16-14). Inga supersiffror men jag tycker också att man visade en nonchalant sida i VETO:n och faktiskt gav Attax chansen att sno en karta. Nu lär laget bara vilja städa av denna match och börja säkra sin top 4 placering vilket gör att man växlar upp ett par steg och då ska detta vara en 2-0:a utan problem.

17:00 AGO – EURONICS

AGO 3-vägs @1.90 1.5u Kambi

AGO har precis som Windigo gjort stora kliv under 2018 och befäst sin plats som ett tier 1 lag. Nu gäller det att börja ta UML seriöst och plocka trepoängare om man ska ha en chans att nå top 4 och spela på LAN.

AGO är som sagt ett bra lag i grund och botten men det känns som dem ibland tar lite för lätt på sitt motstånd och då åker man på stryk och det är just det som hänt i UML än så länge. Nu är det dock dags att steppa upp och bevisa att man avslutar 2018 som bästa laget ifrån Polen. Furlan, Gruby och phr har hängt ihop över 500 matcher och när man nu har SZPERO och kap3r i laget så är man redo att ta nya kliv och det är enligt mig en besvikelse om laget inte kommer top 4.

Euronics är ett lag som blandar och ger väldigt mycket men är inte i närheten av AGOs kaliber. Individuellt är det absolut inget fel på laget men kommunikationen saknas och känslan jag har är att man faktiskt inte har några klara mål eller visioner vart man vill komma med detta lag. Euronics är bättre än dem sämsta men långt ifrån dem bästa i denna tier och liga.

Denna match är väldigt lik matchen jag skrev om här uppe då det är ett lag som behöver vinna för att komma närmare lanfinalen och där man är ett par nivåer bättre än sina motståndarna framförallt när man kollar på hur just laget spelar. Gör AGO en bra Veto här och har humöret plus inställningen på topp så ska man ha bra chanser till att vinna med 2-0 här.

21:00 Red Reserve vs AGO

RR 2-vägs @2 1.5u Bet365 (pengarna tillbaka på 1-1)

Har skrivit om AGO här ovanför att det är ett bra lag men att Red Reserve ska torska denna match med 2-0 har jag väldigt svårt att se.

Red Reserve är enligt mig ett lag som aldrig kommer slå sin in i tier 1 scenen utan vill dessa spelare lyckas ska man göra precis som t.ex. Golden gjorde och söka sig till ett internationellt lag. Men spelarna har det hellre bekvämt och lirar med polarna istället för att faktiskt få ut sin fulla potential vilket är väldigt synd. Man håller dock bra nivå för tier 2 vilket vi ser i UML där man tillsammans med AGO är det enda obesegrade laget såhär långt.

Det är viktiga poäng som står på spel här och det som talar för Red Reserve är att man har en bred map pool och faktiskt verkar ta denna liga och turnering seriöst. Laget har haft en hel del matcher senaste tiden och resultatet har varit blandade ska sägas, men att man går ut här och torskar med 2-0 mot polackerna har jag svårt att se och får vi då 2 gånger pengarna med insatsen tillbaka på oavgjord så tvekar jag inte.

Jag finns på vanlig på twitter under namnet @hoogemil_ där det förekommer en hel del spel jag inte har tiden att skriva om!

Coolbet är nya samarbetspartners till hemsidan och ni kan hämta en bonus upp till 100% genom att klicka här

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s