ENVY – MYTHIC

Var ett litet tag sedan jag skrev ett inlägg här. Livet har sina stunder när de tar all möjlig tid ifrån en. Skönt att det lugnat ner sig nu. Mer redo än någonsin att börja skriva lite fler inlägg här!

Scannat marknaden efter roliga och värdefulla spel för fullt och fast än det är december så finns där bannemej spel kvar som kan gå åt det hållet man vill få dem till. Ett sådant är matchen mellan ENVY och MYTHIC ikväll när Starseries NA Qualifier för Grupp B fortsätter.

ENVY har inte alls haft det speciellt lätt. Med den nya linan trodde många att detta skulle bli ytterligare ett topplag i NA-scenen men ack så fel samtliga människor, inklusive jag, hade. Spelet har fallerat, spelarnas individuella förmågor har varit under all kritik och map poolen har sett fruktansvärt dålig ut. Resultatet av detta har varit förödande och man blev nästan fundersam om de skulle orka fortsätta framåt efter allt detta.

Semphis var första man att åka ut och in kom istället Pollo, en yngre och mer lovande spelare. Något bättre har det blivit för laget härefter men det är fortfarande för tidigt att säga. Har ett event i ryggen då man begav sig till Dreamhack Winter bara för att få smisk i två matcher och åka ut direkt. Detta mot Complexity och Luminosity, två lag man bör kunna spela bättre mot. Har därefter varit på ESL Pro League Relegatioeftersom man kom absolut toksist i den ligan och lyckades med nöd och näppe klamra sig kvar efter många om och men. Där mötte man ännu sämre lag än de ovannämnda.

Med andra ord ser man oerhört dåliga ut och ingen direkt förbättring är i sikte. Nästa drag för detta laget är nu att försöka kvala sig till Starseries, genom detta kvalet, och det är klart att det finns en bra chans till det, men då måste man också prestera, något man inte gjort speciellt mycket utav.

Möter inatt ett Mythic som givetvis inte är ett bättre lag men som ändå trivs med att spela matcher mot bra och tuffa lag. Man brukar också göra bra ifrån sig i sådan matcher och det finns ju faktiskt en anledning att man nått hela vägen till NA Minor Closed Qualifier som hålls natten till torsdag. Mythic är inte så dåliga som många tror.

Tycker vi har ett fint möte framför oss. EnVy ska vara favoriter, med all rätt, men kanske inte så överdrivet mycket som man faktiskt är. Samtidigt tror jag inte Mythic har det som krävs, eller iallafall allt som krävs, för att vinna detta mötet. Man saknar fortfarande en del egenskaper för att på riktigt utmana.

Tror däremot att båda laget lyckas knipa en karta från varandra och sen låta bataljen gå till tre kartor. Väljer att investera 2/5 units på just det till 2.10 hos COOLBET

 

Speltips: Över 2.5 kartor

Liga: Starseries NA Qualifier

Bolag: COOLBET

Units: 2/5

Odds: 2.10

Spelstopp: Måndag natt/Tisdag 11 December 03:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Coolbet är nya samarbetspartners till hemsidan och ni kan hämta en bonus upp till 100% genom att klicka här

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s