ROGUE – VIREO.PRO

Gårdagens spel gick förlorat med minsta möjliga marginal. Mythic lyckades faktiskt att tappa två 14-8 ledningar och förlorade sedan båda kartorna. Ibland går det helt enkelt inte med en.

Idag skiftar jag fokus till en annan match som spelas i samma ”liga”. Det är nämligen en elimineringsmatch som är på gång i Grupp A när Rogue återigen får möta Vireo.Pro efter att ha nollat samma lag i öppningsmatchen. Rogue lyckades dessvärre därefter att gå ut och möta TeamOne och även dem tappa två ledningar. Händer lite för ofta nu tycker jag, rent allmänt.

Ska inte vara något direkt snack om vem som är det bättre laget och vem som samtidigt har störst press på sig att leverera. Givetvis är det Rogue jag pratar om. De har dock fått in TENZKI i laget nu som ett tillfälligt replacement för Rickeh som inte haft sitt VISA tillgängligt. Nytt inför denna matchen är att Rickeh numera är på väg tillbaka i USA och möjligtvis lär spela denna matchen ikväll, istället för TENZKI.

Hur det än blir mellan dessa två spelare så har man en enorm fördel över Vireo.Pro gällande rutin, erfarenhet, mentalitet, firepower och taktiska fördelar. Man är det bättre laget och ska bara vinna en sån här match med 2-0, precis som man gjorde i öppningsmatchen.

 

Speltips: Rogue -1.5

Liga: Starseries NA Qualifier

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.769

Spelstopp: Tisdag natt/Onsdag 00:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s