G2 – FORZE

Måste bara prova detta spelet. Inte direkt så att G2 inte ska vara massiva favoriter inför en sådan här match, men skrällvärdet och skrällchansen är ju uppenbart större än vad många kanske tror. ForZe är ett lag som är ökänt för att skrälla. Om det så är att ta en karta eller att sno en match från ett bättre lag, så har de och kommer fortsätta att lyckas med just det.

Gör imorgon sin första LAN-debut på ett bra tag. Lyckades kvala in sig till denna turneringen efter att ha vunnit EUkvalet vilket i sig är en bedrift även om där nu inte deltog speciellt bra lag. Hur som helst är man ett intressant lag som oftast bjuder upp till dans och speciellt när man minst anar det.

Som alla andra CIS-lag är man väldigt inkonsekventa och osammanhängande i sitt spel men ibland spelar detta ändå till ens fördel och framförallt mot lag som exempelvis G2, som har noll koll på vem ForZe är eller hur de spelar. ForZe har med andra ord haft bra med tid för förberedelser och bra med tid för att veta hur man ska spela mest effektivt mot lagen i sin grupp.

Dessutom har vi ju faktiskt ett G2 som återigen lirar med två nya spelare. Senaste turneringen detta laget körde var på Dreamhack Winter där man åkte ut första dagen, intressant nog. Spelade visserligen bra på EPL med Ex6tenz och Smithzz, men det var också ett event som var det sista med laget.

Nja. Finner skrällchans här. Helt klart. Måste provas detta spelet. Kan gå lite hur som helst beroende på karta och förberedelse för endera lag. ForZe är knappast favoriter men bör inte underskattas till solens heta kärna.

 

Speltips: ForZe ML

Liga: PLG Grand Slam

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 3.75

Spelstopp: Torsdag 13 December 08:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

 

Coolbet är nya samarbetspartners till hemsidan och ni kan hämta en bonus upp till 100% genom att klicka här

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s