Bonushunt #3 sammanfattning

Jag har summerat mitt bettingår 2018 här på bloggen och har ni missat det går det inlägget att hitta HÄR.bonushunt

Vi är nu klara med Manisonbet och det är med riktigt bra resultat vi sammanfattar detta, inte bara för att resultat blev bra utan för att det blev rekord i antal deltagare också!

Vi startade med totalt 1000kr (500KR insättning + 500KR bonus) och här valde jag lite annorlunda spelsätt ifrån vad jag gjort på dem tidigare två bolagen. Här valde jag att inprincip bara spela på egna spel och resultatet blev riktigt bra om jag får säga det själv. Vi gjorde ett uttag på 4782kr vilket betyder hela 4282KR + ifrån insättning!

Manison som bolag då? Bolaget hade överlag bra utbud men ligger lite under marknadsodds på dem flesta stora sporter, dock oftast i överkant på esport vilket uppskattas ifrån min sida. Hemsidan är otroligt känsla när man ska skrolla på den och klickar man lite fel så får man startar om från början vilket är ett riktigt stort minus.

Ska ni dock spela här så gäller det att ni verifierar kontot direkt innan första insättning. Jag gjorde inte det och var nära på att mista hela min bonus pga. att dem vägrade öppna upp det igen trots att jag skickat in rätta dokument.

Om jag rekommenderar manisonbet till fler spelare? JA om ni veriferar kontot direkt, NEJ om ni inte väljer att göra det då det tar lång tid för dem att verifiera kontot

Spreadsheet till bonushuten: http://www.spreadsheet.se/ehbonushunt/ (inte uppdaterat med spel från Mansion, dom läggs in i början av 2019)

Vad är nu nästa steg i denna Bonushunt då?

Jag inväntar  2019 med spänning och ser hur det nya regelverket ser ut exakt. Men högst troligt är vi tillbaka med bonushunt #4 i mitten av Januari!

Vet ni fortfarande inte vad en Bonushunt är så hittar ni förklaringen här.

Som vanligt hittar ni mig på Twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har några frågor eller funderingar!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s