Bonushunt bolag #4

Oavsett om du är en gammal eller ny kund kan du ta del utav nya och exklusiva bonusar hos dem allra största spelbolagen ännu en gång, klicka här för att läsa mer om det

bonushunt

Hängde ni inte med på förra bonushunten och undrar vad detta är för någonting? I så fall kan ni klicka här ”bonushunt” så kommer ni till ett inlägg där jag förklarar hur allting går till.

Dags att sätta tåget i rullningen för fjärde gången och det är på två olika bolag vi kommer att köra denna gång. Detta är tack vare att vi får nya bonusar av dem största bolagen och en boost på spelkontot såhär i början av året är aldrig fel (Förra bonushunten slutade med 3500KR plus)

Hos Unibet är det 100% up till 5000kr! vilket ska omsättas 5x till ett minimum odds av 1.40 Klicka här för att hämta bonusen hos Unibet.

Hos Nordicbet har vi 100% upp till 2500kr! Omsättningskrav: 6x Min odds: 1.50 Klicka här för att hämta bonusen hos Nordicbet.

Tanken är att vi kommer att köra igång bonusen under veckan (troligtvis till helgen) så när ni bestämt er för att vara med dra gärna iväg ett DM till min twitter så jag har koll på vilka som är med på tåget även denna gång. Det kommer att bli både egna spel samt ryggade spel där spelen kommer att postats på kvällen innan alternativt tidigt samma morgon både här på hemsidan men även på Facebook / Twitter.

Jag vill återigen förtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter (hoogemil_) så besvarar jag frågor där.

4-15-SE-1523879166_1

Hos Unibet erbjuds vi två alternativ:

Alternativ nummer 1: 200% upp till 2000kr! Omsättningskrav. 5x

Alternativ nummer 2: 100% upp till 5000kr! Omsättningskrav 5x

Hämta din nya bonus genom att klicka: HÄR!

nordicbet-banner-750x250

100% upp till 2500kr! Omsättningskrav: 6x Min odds: 1.50

Här får du även ta del av gratisspel om du gör en insättning på minst 500kr.

Hämta din nya bonus genom att klicka: HÄR!

Spreadsheet till bonushunt: https://www.spreadsheet.se/ehbonushunt

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s