IB SSL: IBF Falun – Örebro Kings

17:00 IBF Falun – Örebro Kings

Örebro Under 4.5 Mål @1.60 1.5u Nordicbet 

Toppen mot botten och här borde Falun spelarna vara hungriga på att klättra i poängligan för vinna kommer man att göra, frågan är bara med hur mycket.

IBF Falun har världsspelare på i princip varje position och är en av dem klubbarna som verkligen tar innebandy framåt i alla delar. Världsstjärnor som Galante, Enström, Johansson och landslagskaptenen Samuelsson tillsammans med unga spelare som Aldeeb / Lundmark gör att man har en bra blandning av spelare. Precis fått tillbaka Thomas Holmgren på backplats vilket gör att backsituationen ser betydligt bättre ut och att man nu slipper släppa in vissa skitmål och gör matcherna spännande.

Örebro är ett lag som har mycket likheter med Höllviken då man besitter en bra första femma som ska göra det offensiva arbetet. Laget är 3 poäng bakom Höllviken och ligger just nu på en nedflyttningsplats och detta är en match laget inte ska eller komma att vinna så vad det handlar om är att hålla nere siffrorna och visa övriga lag i bottenstriden att man kan stå upp mot topplagen.

Var inne på under 13.5 mål men när Falun är på spelhumör så kan det springa på bra med mål för båda lagen. Tycker att -6.5 är alldeles för mycket samtidigt som jag inte vågar lita på att Örebro hänger med här. Väljer istället att investera på att Örebro gör max 4 mål i matchen.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Har ni inget konto hos Betsafe hämtar ni en bonus här på 100% upp till 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s