IB SSL: Höllviken – Linköping IBK

Vi har under söndagen fyra stycken spel där underspelen på det sämre laget är mycket intressant enligt mig.

14:00 Höllviken – Linköping IBK 

Höllviken Under 4.5 Mål @1.82 1.5u Svenska Spel 

Höllviken har just nu tre poäng ner till under strecket och varje match och poäng blir viktig i kampen om överlevnad. Har en riktigt bra förstafemma med JW och Karlsson men bakom dessa herrar så är det väldigt tunt. Snittar 4,8 mål framåt per match & på hemmaplan 5 mål exakt.

Över 5 mål har kommit mot lag ifrån den nedre halvan om man bortser från Faluns plattmatch nere i Skåne och att leva på 1 femma är väldigt sårbart om man vill ha en chans mot topplagen.

Linköping är inte nöjda med matchen senast mot Mullsjö och det har snackats en hel del om revansch nu. Brukar vara jämna matcher mellan dessa två lag men jag tror att östgötarna gör processen kort denna gång och vinner behagligt med ett par bollar. Simon Palmén fortsätter att leverera tillsammans med Zetterström och Hovlund men det finns en hel del lirare i laget som måste börja göra sig förtjänt av den lön man sitter på.

Linköping ska och är med all rätt stora favoriter i detta möte men när jag kollat över resultat och liknande så är min känsla att det kan finnas bra värde i underspel på lagmål istället för att klippa ett handikapp. Antingen är jag helt fel ute men ska Linköping klara av -2.5 linan som är satt på dem så behöver man släppa in mindre än 5 bollar.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s