LOL LPL: Edward Gaming – SinoDragon

15/1 10:00 Edward Gaming – SinoDragon

EDG -1.5 @2 2u

EDG åkte ur Worlds i kvartsfinalen mot Europeiska Fnatic och det lär finnas en revanschlust i laget att återigen få representera Kina i Worlds och visa i höst att man är ett lag som kan leverera på internationell nivå.

Laget har tappat lite spelare som varit subs men behållit sin startlineup och detta är faktiskt ett av dem lagen jag gillar mest. Man har en bra femma och har hållit ihop länge vilket gör att man redan här har ett övertag mot lagen som gjort om sitt lag. Jag hoppas och tror att detta är året EDG får sakerna på plats och om FPX som jag skrev i förra inlägget kan utmana om Worlds så ser jag EDG i Worlds utan tvekan om ingen sjukt händer.

SinoDragon är nya i LPL och har en relativt ung och oerfaren lineup. Laget kommer absolut kunna ta några matcher men man kommer att hålla till i den nedre delen av tabellen och i en öppningsmatch mot ett av landets och ligans bästa lag så ska man inte ha en chans.

Denna match är väldigt lik FPX – RW där det finns ett lag som är och ska vara stora favoriter. Jag tycker dock att man ska vara större favoriter än vad man är och väljer även här att investera på att det bättre laget ska vinna med 2-0

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s