LOL LPL: FunPlus Phoenix – Rogue Warriors

League of Legends är tillbaka och vi börjar veckan med lite kinesiska ligan där det hänt en hel del. Det är mycket nya lineups i ligan och nu börjar resan för landet att försvara världsmästartiteln som avgörs i Oktober där vi har Invictus Gaming som är regerande mästare.

14/1 12:00 FunPlus Phoenix – Rogue Warriors

FPX -1.5 @2.1 2u Bet365

Phoenix har behållit sin top / Botlane, tagit in Suning Gamings jungleduo och det absolut största är att man tagit RWs gamla midlaner doinb och jag tycker att laget ser intressant ut, man kommer inte att vinna LPL men däremot kommer man kunna rejält och lyckas man få ihop laget riktigt bra så kan laget få representera landet i Worlds.

Rogue Warriors har inte bara tappade sin midlaner till FPX utan laget som körde över det mesta i sin väg förra året har bara behållit sin supportspelare och byggt nytt lag från grunden. Det är ingen spelare som har erfarenhet ifrån en toppliga och jag tror att Rogue Warriors inte kommer att briljera alldeles för mycket denna säsong.

Det är stor skillnad på dessa två lineups i allt från erfarenhet och skills till hur man ska förbereda sig och scouta sina motståndare. FPX lär vilja starta säsongen bra och inte testa något nytt här utan gameplanen lär vara glasklart och att vinna med 2-0 ligger betydligt högre än vad jag värderar matchen.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s