SSL DAM: Pixbo Wallenstam – Endre IF

14:00 Pixbo Wallenstam – Endre IF

Endre @2.48 1.5u Coolbet

Två lag som slåss i toppen om en top 4 placering där Pixbo just nu har det bättre ställt med 35 poäng på tredjeplats mot Endre på en femteplats med 29 poäng.

Pixbo är ett bra lag och har senaste säsongerna slagit igenom ordentligt med bra resultat både i serie och slutspel. Pixbo har tagit 7/7 vinster på hemmaplan denna säsong trots att man inför säsongen tappade man backklippan Boberg till just Endre. Nu senast blev lagets kapten och landslagsspelare Ida Sundberg skadad vilket gör att det blir tunt bakåt när dessa två damer inte finns kvar i laget.

Kvalitén i Pixbo är fortfarande hög då man har spelar som Fylke, Krantz och Krupnova som håller riktig hög klass. Kan Heini spika igen målet precis som i förra mötet så kan det bli jobbigt för gotlänningarna.

Endre är ett lag som jag tycker underlevererar år efter år trots att man besitter ett riktigt bra lag på pappret. inför årets säsong har man värvat en hel del klasspelare i målskytten Liljeroth, supertalangen Bäckstedt och redan tidigare nämnda duktiga Boberg. Förutom dessa spelare har man redan ett starkt lag på pappret och chanserna för att ta sig hela vägen har aldrig varit starkare för Endre.

Man gick nyligen skilda vägar med sin tränare vilket gör att spelarna får höra en ny röst och jag tror att det kan komma något positivt ifrån detta. Laget är just nu 2 poäng bakom top 4 och en trepoängare här behövs för att inte tappa mark.

Endre var bättre förra mötet men Heini i Pixbomålet storspelare och jag har svårt att se henne göra om samma prestationer och när Pixbo även saknar Ida Sundberg så försvinner det en plats ingen annan i laget kan fylla. Jag tror att gotlänningarna tar tillfället i akt och närma sig Pixbo i tabellen och kniper alla tre poäng med sig hem

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

Har ni inte konto hos Coolbet så kan ni klicka här för att hämta en bonus på 100% upp till 1000KR

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s