VALIANCE – MOVISTAR RIDERS

Ett tag sen det blev ett inlägg här. Framöver ska det bli ändring på det. Mer frekvent tipsande är tanken och med ett nytt år i baken så ska det gå utmärkt vill jag påstå!

Valiance är idag spelet jag tänkte prata om kort. Blir inget långt inlägg denna gången då tiden inte räcker till i nuläget. Tänkte ändå försöka mig på en kort motivation och övertygelse om varför just Valiance bör vara ett bra spel idag.

Laget kommer nyligen från en lyckad sejour på EU Minorn. Laget slogs ut i Lower-Bracket Finalen mot Vitality med 2-1 och missade därmed den absolut sista spotten till chans på Major Qualifiern. Eventet i sig var dock lyckat. Laget stod upp bra på eventet överlag och förlorade med minsta möjliga marginal mot både Vitality och ENCE. Något som är ännu mer positivt är att man faktiskt slog Mousesports två gånger om, varav den ena gången slog man ut laget från turneringen.

Laget har startat året bra och bör fortsätta på detta spåret för deras egen skull. Visst, besvikelsen över att inte ha nått längre kan terra laget ett litet tag till men samtidigt är det viktigt att lära sig av sina misstag och sina förluster för att bli bättre som lag och individ. Laget behöver en bra start på MDL, ligan de spelar i idag, en liga man faktiskt bör vilja vinna/gå långt i för att kunna nå till ESL Pro League längre fram på året. För att göra så, så krävs det att man har full fokus på dessa matcherna även om lagen man möter inte alls är av samma kaliber. Det är lätt hänt att man som bättre lag drar ner på garden lite eftersom att man vet om att man själva är betydligt bättre och således kommer klara sig ändå. Förhoppningsvis är fallet inte så idag. Det finns mycket som talar för att Valiance faktiskt fortsätter trappa på med sitt fina spel.

Laget får en fin karta framför sig idag, Train, en karta man har visat success på ett bra tag den senaste tiden. Möter ett spanskt stjärnlag kallat Movistar Riders som haft ett lyckat år bakom sig och som lär vilja fortsätta på det spåret. En karta det laget inte haft lika bra success på dock, är Train. Förluster mot åtskilliga och dåliga lag har radats upp där och dessutom har laget inte haft en officiell match sedan december förra året. Det mer uppvärmda laget i detta mötet är således Valiance.

Visst, nu är det ny start på året och lagen ska börja komma igång igen men samtidigt har Valiance fått en head-start vilket är väldigt bra. Bör ha en bra chans på att kunna trycka dit Movistar Riders relativt komfortabelt i dagens möte. Det är trots allt en viktig match och en ny start för laget som faktiskt den också är viktig.

Väljer att gå med talangfulla Valiance idag. Finner värde i handikappet där man får vinna med max 16-11. Känns inte omöjligt. Insatsen hålls dock nere.


Speltips: Valiance -4.5

Liga: ESEA MDL

Bolag: UNIBET

Units: 2/5

Odds: 1.90

Spelstopp: 17:00

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s