LPL LOL: SNG – Team WE

10:00 Suning Gaming – Team WE

SNG -1.5 @1.64 2u Coolbet

Ett riktigt bra Suning ska ta emot ett lite mindre bra Team WE där laget på pappret och vecka 1s resultat ger mig starka vibbar på att detta blir en överkörning

SNG har fått in en helt ny botduo och midlaner vilket gör att laget ser riktigt starkt ut. Jag tror utan tvekan att man kommer kunna vara med i toppen när lagspelet sätter sig och det ska bli intressant att se vad den förre Flash Wolves duon i Maple och SwordArt kan uträtta i en bra region. Man märker att dessa två spelare kommer göra gott för laget och att tiden verkligen har lagts ner för att hitta ett spelsätt och en känsla i gruppen som alla är nöjda med.

Team WE behöll sin botduo och jungler för att ta in mer oerfarna och inte lika kända spelare på sina sololanes. Jag såg lagets match förra vecka och det spelar precis som Team WE gjort senaste åren oavsett lineup, utan plan och en jävla fiesta. Även fast support är en väldigt viktig roll i spelet så är det farligt att ha lagets bästa spelare på just denna position, vem ska då carrya laget?

Skillnaden på dessa lag är ganska stor när man jämföra dem på flera plan. SNG har som sagt fått in två spelare ifrån SwordArt och dessa lär vilja sätta avtryck direkt vilket gör att man lär ha en draft och picks redo och inte ska behöva testa något ännu. Detta kan mycket väl och ska sluta 2-0 till SNG om man spelar som man gjorde under vecka 1.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ där det förekommer en del spel som jag inte hinner skriver om.

Har du inget konto kan du Klicka här för att hämta din bonus hos Coolbet!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s