Innebandy Söndag

Vi kämpar på dem sista dagarna på månaden och hoppas kunna avsluta starkare än vi börjat.

SSL Herr:

Helsingborg FC – Jönköping IK

Över 10.5 mål @2.07 1u Coolbet

Två lag som vill mer än vad trupperna klarar av och Helsingborg har senaste tiden börjat bjuda upp till dans. Två lag som är väldigt skakiga och som är bättre än lag som Lindås och Örebro men är alldeles för dåliga för att tillhöra toppen. Finns en bra målvakt i Helsingborg men Jönköping har en speciell spelstil som kan ställa till det. Tror på målkalas.

Allsvenskan:

Gävle GIK – FBI Tullinge

FBI @2.75 1.5u Svenska Spel

Sett Gävles senaste matcher och tycker verkligen inte att detta lag är bra. Tullinge spelade en bra fight senast mot DIF där man föll med uddamålet och revanschsuget lag i en tight tabell har stor chans att sno alla tre poängen mot Gävle.

DIF – RIG Umeå

RIG @2.90 1u Coolbet

Ungt RIG med spelare som Hampus Ahrén och Victor Wettergren i spetsen kommer ställa till det för rutinerade Djurgården. DIF vill spela uppställt och rulla boll och möter man ett ungt RIG som jagar och är jobbiga hela matchen så kan det stöta på problem. Jämnare match än oddset visar

Karlstad IBK – Onyx IBK

Onyx IBK @1.90 2u Coolbet

Har precis som med Gävle sett Karlstad senaste matcher och tycker lagen är väldigt lika, överskattad pga namnet. Bröderna Colling drar ett stort lass och det är första femma som ska göra det för Karlstad.

Onyx har bättre bredd och spets där framförallt Palm / Ekengren är hela ligans bästa radarpar. Kommer göra livet surt för värmlänningarna och tror det faktiskt kan bli kross här.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s