Lördagens spel

LOL – TCL

Galatasaray (vs Royal Youth) @ 3 1u Kambi

Gsaray är enda laget i ligan som är obesegrade och det är inte för att man är det bästa laget på papper utan för man fått ihop gruppen och spelidén. Möter ett RY som är 3-1 och rankades inför säsong som 2:a i ligan. T

Alldeles för högt odds på Gsaray här efter att ha sett inledningen av ligan.

Besiktas (vs Galakticos) @ 1.57 1.5u Bet365

Besiktas med Gillius i spetsen har endast förlorat mot just Gsaray. Är ett top 3 lag i ligan och är rätt kaxiga utåt. Möter ett helt okej Galakticos här som kommer ta ett par vinster under säsongen men aldrig riktigt utmana toppen.

Besiktas ska inte göra om samma misstag man gjorde förra matchen mot Gsaray och så länge man inte underskattar och tar för lätt på denna match så vinner man.

LOL – LCS

Clutch Gaming – Optic Gaming 1.5u @1.57 Kambi

Clutch gick obesegrade ur week 1 av LCS där man länge såg ut att förlora mot TSM men lyckades att vända runt matchen. Har mycket kvalité och framförallt en hunger att ta sig långt i ligan och slutligen till Worlds i höst.

Optic har inte haft en optimal inledning när ena spelare från Korea haft visa problem och man har fått spela med deras Academy team. Oavsett vilka som spelar för Optic så är laget inte där man vill vara i förberedelser.

CG är starkare på många plan i denna matchup och lyckas man inte kasta bort matchen i drafts eller inledningsvis så har jag svårt att se Optic bli första lag att ta ner CG.

CSGO – We.Play

Här har vi tre spel där jag går på rent värde. Tycker att Alla spel står för högt i oddsväg och väljer att investera 1u vardera.

Virtus. Pro (vs Optic Gaming) @ 2.30 1u Kambi

VP har visat upp bra spel med sin nya lineup och det syns att man är hungriga och vill ta tillbaka organisationen uppåt i systemet.

Optic är ett lag jag älskar att spela emot då jag tycker dem är ruskigt överskattade och sällan presterar när det behövs.

Denna match ska 15-20 punkter för att jag ska tycka att den ligge rätt.

Team Spirit (vs BIG) @ 2.81u Coolbet

BIG har precis fått in Xantares i laget samt bänkat Smooya för Nex igen. Det märks att allt inte är som det ska vara i den tyska organisationen och matcherna vi sett inledningsvis av 2019 så finns inte det sista där än, men att laget har potential att bli riktigt jävla bra under året? ABSOLUT!

Team Spirit är ett lag jag följt länge och håller varmt om hjärtat. Äntligen börjar man göra resultat och även fast kanske inte är mot det bästa motståndet så visar man styrka att både gå in och stänga matchen men även göra comebacks.

att BIG är favoriter köper jag 100% men att dem är såhär stora favoriter? Nej det ska dem inte vara. Spirit har en bra mappool och kan man få iallafall 2 mer ostabila kartor för BIG så är det inte omöjligt att CIS gänget tar hem hela matchen.

HellRaisers -1.5 (vs Furia) @ 2.50 1.u Coolbet

Det var länge sen vi såg HellRaisers spela en offentlig match men spelarna har både hunnit med en semester och med Pugspelande i FPL. Nu är det dags att ta upp 2019 års matchspelande och jag har svårt att se hur Woxic och grabbarna inte ska vara taggade.

Furia är verkligen upphaussade  enligt mig efter att man slog ut Optic ur Kvalet till majorn. Allt fokus lär ligga på detta kval vilket gör att dessa matcher blir som pracc för dem. Man kan inte glida på tur och hype alldeles för länge och frågan är hur länge det håller i sig.

Woxic, ISSE och grabbarna i HR får en skön inledning av 2019 när man får möta ett Furia som går på moln, då finns det absolut inget bättre än att ta ner dem på marken igen på ett enkelt sätt.

CSGO – Lootbet Cup

Chaos -1.5 (vs Windigo Academy) @ 1.85 1u Coolbet

Lagen möttes för ett par dagars sedan där Chaos vann med 2-0 (16-10,16-10). Det är ett bra lag där alla jobbar hårt för att utvecklas tillsammans med deras coach DW. Finns talang i laget och jag tror att vi kommer få se en stor utveckling av Chaos under 2019 om man håller ihop.

Windigo Academy är ett okej lag men inte mycket mer än så. Vinner lite matcher man inte borde men samtidigt tappar man matcher som ska vinnas. Har inte riktigt satts på prov ännu men håller okej nivå för där man spelar.

Chaos har större ambitioner än vad WA gör och man har inte bara mer erfarenhet och är bättre individuellt utan man har glöden och viljan också. Så länge Chaos kan plocka bort Train / Nuke ur denna matchup så har jag svårt att se Windigo sno åt sig en karta.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

I och med den nya spellagen i Sverige 2019 så betraktas många befintliga kunder som nya kunder! detta gör att alla kan ta del av flertalet välkomstbonusar igen. Har ni inte gjort detta så kan ni klicka här för att se vilka bolag ni kan ta del av ännu en bonus.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s