LOL LFL

19:00 Gamers Origen – Team LDLC

GO @1.70 1.5u Coolbet

Två lag som båda är 4-0 inledningsvis av denna split. Jag tycker dock att LDLC är överskattade om man kollar på vilka spelarna laget har och man vinner inte sina matcher pga. att laget är bra utan det handlar om att resterande lag är så pass mycket sämre och saknar erfarenheten som LDLC har.

Gamers Origen är utan tvekan LFLs bästa lag vilket man också visat senaste säsongerna där man spelat in fina placeringar i EU Masters och fått Europeiska scenen att öppna upp ögonen för LFL. Det finns bra med kvalitéer och rutin i detta lag för att inte ge LDLC något gratis.

LDLC känns avdankade och Gamers Origen känns som man vill framåt och vissa av spelarna är på väg att ta det sista klivet som behövs för att kunna testa vingarna i LEC eller LCS / NA Academy. Jag tycker att bolagen överreagerar på LDLCs inledning och tycker värdet på GO är bra här.

20:00 Team MCES – Misfits Academy

MA @1.70 1.5u Coolbet

Tillsammans med Gamers Origen så är det Misfits.A som haft stora framgångar i LAN mot andra regioner och ett lag som har många up and comming talanger. Går just nu 2-2 i ligan men jag tvekar inte en sekund på att titeln av LFL Spring slit kommer gå till antingen Misfits.A eller GO.

Team MCES har ett par intressanta namn i HungryPanda & svenske Aesthetic men detta är ett typisk lag för en inhemsk liga. Helt okej spelare men inte direkt några supertalanger och jag har svårt att se dessa lirare bli bärande i LEC eller LCS.

Precis som i matchen ovan så är det skillnad mellan lagen och det är dags för grabbarna i Misfits att bevisa varför man fått chansen i en sån stor och respekterad organisation. Jag tror man gör processen kort här och kör över MCES.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något.

Har du inget konto hos Coolbet kan du klicka här för att ta del av ett exklusivt erbjudande.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s