CSGO IEM Katowice – Main Quals

CSGO IEM Katowice – Main Quals

Årets första Major är på ingång och det ska bli extremt kul att få se på CS i absolut världsklass. Jag tycker att det finns värde i ett gäng spel från kvalsteget där 16 stycken lag ska bli 8 och således ta sig in till Main event.

för att jämföra dessa odds med andra bolag så ligger dem flesta på runt 4.5-4.85 på at laget med 5+ hos Bet365 ska kvalificera sig och Avangar till runt 1.75-18.5 Så vi sitter bra här med dessa odds men tyvärr är limits en nackdel samtidigt som vi vill behålla konton levande längre.

Avangar to Qualify ”yes” @2.20 1.5u Bet365

Trots att vi ser Avangar i många tier 2 turneringar så tycker jag att laget  äntligen har tagit steget till att bli ett riktigt Tier 1 och att laget ska lösa en top 8 plats i Kvalet här ser jag inte som några problem.

Team Spirit to Qualify ”yes” @6.00 1u Bet365

Team Spirit är ett lag väldigt likt Avangar. Äntligen har laget börjat prestera mot bättre mostånd och nu kommer det första riktiga testet för laget. Förberedelserna har varit goda med mycket matcher inledningsvis av 2019 och med rätt lottning så löser dessa CIS krigare en top 8 placering.

Winstrike to Qualify ”yes” @6.00 0.5u Bet365

Tredje CIS laget i kvalet och även det sämsta. Men Winstrike har lyckats med upsets förut i Major sammanhang och lyckas man få lottningen med sig och har en bra dag så är det inte omöjligt att man kvalar sig in till top 8.

Vega Squadron to Qualify ”yes” @5 0.5u Bet365

Återigen ett CIS lag som får mitt förtroende. Jag tycker att CIS scenen tagit stora kliv senaste året och Vega Squadron var ett om inte det första att faktiskt skrälla på en Major. Är utanför min solklara top 8 lista men återigen så är det inget värdelöst lag och med bra förberedelser och flyt i lottning så är en top 8 plats inte omöjlig.

G2 to Qualify ”no” @2.50 0.5u  Bet365

Jag anser att G2 precis som ofta senaste tiden är flip coin. Har fått in två nya spelare och frågan är hur snabbt man lyckas att få ihop spelet. Förutom KennyS så är detta lag extremt svaga mentalt och det finns värde i att Fransmännen återigen får titta på från sidan när det ska avgöras.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

———————————————————–

Här nedanför kommer jag lista vilka bolag som jag kommer att använda mig utav under Majorn och har ni inte konton på någon av dessa bolag så får ni mer än gärna använda er utav hemsidans länkar för att både stödja men även hjälpa oss att utveckla sidan!

  • Coolbet erbjuder oftast väldigt bra odds till livespel och det är ett spelbolag jag kommer att använda mig utav mycket under Majorn. Pre match så ligger Coolbet oftast som andra EU bolag med sina linor och odds vilket gör det till ett bra spelbolag att ha konto hos om man vill spela på Esport.

Klicka här för att hämta din bonus hos Coolbet!

  • Betsson Group är oftast ute och cyklar när det gäller Esport och här kan man hämta in lite gratisrundor när det gäller HCP spel. Ett Spelbolag som jag såhär inför turneringar tror jag kommer plocka mycket Pre spel på (har även Över / Under antal rundor)

Klicka här för att hämta din bonus hos NordicBet!

Klicka här för att hämta din bonus hos Betsson!

  • Kambi snurrar även dem iväg ibland när det gäller esport och precis som hos Betsson Group så kan det hämtas in gratisrundor. Finns bra livespel samt över / Under antal rundor.

Klicka här för att hämta din bonus hos LeoVegas!

Klicka här för att hämta din bonus hos Unibet!

Klicka här för att öppna ditt konto hos Mr.Green!

  • Sedan är även BET365 ett måste som spelbolag om ni ska spela på Esport, Ligger i framkant när det gäller både live och Pre odds så har ni inte konto här och vill spela på Esport men även mycket annat så skapa ett!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s