CSGO IEM KATOWICE: NIP – Vega Squadron

13:00 Vega NIP – Vega Squadron

Vega Squadron @3.30 1u Betsson Group (Betsafe, Betsson,Nordicbet)

Att inte ge Ninjorna favoritskapet i denna match är allt annat än galenskap, men att ge dem såhär stort favoritskap? aldrig i livet.

Dessa två lag är 1-2 vilket betyder att förloraren av denna BO3 får packa ihop sina väskor medan vinnarna får spela en avgörande match under söndagen om att ta sig till ”main event”.

Jag tycker inte att NIP har imponerat och det märks att laget inte spelat någon officiell match sedan innan juluppehållet. F0rest ser het ut men övriga spelare måste steppa upp om svenskarna ska få spela vidare i Katwoice.

Vega blev totalt överkörda av Vitality i deras senaste match och bolagen lär nog ha det i åtanken när oddsen till denna match satts. Nu spelar man dock BO3 istället för BO1 och kan Vega få med sig en bra draft och att starten på matchen blir bra så kan NIP börja svaja i nerverna och då kan detta gå precis hur som helst.

DRAFT:

NIP lär banna bort Cache som sin första karta samtidigt som Vega lär välja borta D2 eller Nuke.

Sedan lär vi få se  2 av kartorna Inferno / Mirage / Overpass bli pickade.

Här kommer Vega att plocka bort den andra kartan av Nuke / D2 medan NIP då väljer mellan Train eller den kartan som blir kvar av dem två som är här ovanför.

Inferno / Mirage / Overpass (Train) är det som det står mellan och förutom Train så är det kartor som man kan plocka bra med rundor på båda sidorna av kartan.

Detta är tre (fyra) kartor som är väldigt standard och att NIP ska vara så stora favoriter som man här köper jag ingenstans då laget senaste året inte direkt visat att man är som bäst när det gäller. Jag väljer att investera pengarna i CIS-scenen återigen och gör Vega jobbet kan vi rätta båda ML @3.25 samt ”Vega to qualify” @6 som vinst.

Har du inget konto hosBetsson Group (Betsafe, Betsson,Nordicbet) kan du klicka på det bolag som du ej registrerat ett konto hos än och hämta en bonus upp till 100%

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s