IB Allsvenskan: AIK – Salem IF

13:00 AIK – Salem IF

AIK @2.37 3u Bet365 (finns 2.30 hos Kambi)

Jag var länge inne på att klicka serieledarna Salem här men när laguppställningar kom så vände jag sida och väljer istället att investera mina pengar i hemmalaget.

Salem saknar  i princip hela första femman där alla Lindström bröderna är out tillsammans med Fseha och kapten Ohlström. Lägg därtill Högdahl out samtidigt som långtidsskadade Andersson och Thorberg fortfarande inte är tillbaka i spel. Det finns fortfarande okej material i bortalaget men saknar man dessa lirare så ska man inte var favoriter.

AIK har i princip fullt lag där enstaka spelare som Eriksson, Boström samt långtidsskadade Hellqvist är out. hemma på parketten ska gnaget vara starka och med en delad sista kvalplats tillsammans med Tullinge samt Salems gamle coach i laget så lär man inte hålla igen.

Med fullt lag hade jag klickat Salem här alla dagar i veckan, men med dessa lirare out kan jag inte blunda för värdet på AIK. rutinen finns i AIK och här har man ett ypperligt tillfälle att plocka hem tre poäng som är betydligt lättare än dem borde vara.

Resterande sidor har redan börjat sjunka där betsson group är nere mot 1.90 redan samt Coolbet i skrivande stund har 2.20.

Har ni inget konto hos Kambi? Klicka  här för att hämta 100% bonus hos Leo vegas  eller  här för att hämta en 100% / 200% bonus hos Unibet

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s