NRG – COMPLEXITY

Long time no see! Jokes on me

NRG hade inte en rolig dag igår. Faktum är att man, som ett av de mer favorittippade lagen att faktiskt gå vidare, ligger under med 2-0 i skrivande stund. Varje match från och med nu är livsavgörande för turneringen. Förlorar man, åker man ut. Vinner man, avancerar man till nästa match. Så kommer det vara hela vägen tills man antingen åker ut eller hamnar 3-2 och lyckas avancera till slutspelet.

NRG är favoriten i denna matchen med all rätt. Man är bättre än Complexity på precis alla punkter. NRG’s problem igår var T-sidan och det är något man kommer få jobba hårt med för att fixa on-the-fly eftersom pracc-tiden är minimal mellan matcherna. Mot Complexity idag har man faktiskt möjlighet att träna på det då man kommer att vinna denna matchen oavsett vad. Kommer bli ett ypperligt tillfälle att slipa på sina T-sidor och på så sätt kunna utmana resterande lag lite mer framåt i turneringen.

CT-sidan är det inga större problem på. Man gjorde två sensationella comebacks mot både AVANGAR och NIP igår även om man lyckades förlora ändå. Visar prov på att där finns mycket i detta maskineriet och det visar också att man har en sida man kan luta sig tillbaka på om det skulle bli problem tidigt i matchen.

Complexity är fortsatt usla. Har inte presterat bra sedan man tog sin plats på Majorn förra året. Med n0thing och Rickeh i laget så går ingenting som det ska heller. Har ingen direkt map pool och lyckades t.o.m trolla fram Nuke mot Astralis igår, som för övrigt är 33-1 på kartan, vilket säger en del om laget.

Detta ska vara en 2-0 för NRG alla dagar i veckan.

Finner stort värde i 1.66 som erbjuds hos BET365. Investerar fyra units och inväntar räntan.

Fler spel kan dyka upp under Majorn. Utlovar inget, men stänger heller inte dörren. Tills dess kan du besöka min Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s