IEM Katowice

## Faze – Navi

Faze ML @ 2.63 1.5u Coolbet | Faze -1.5 @ 5 Coolbet

Tycker inte direkt att något av lagen imponerade under gruppspelet och förutom ENCE hade ngo dem flesta lag velat möta Faze eller Navi.

Även fast Navis spelare har steppat upp så ligger i princip allting i att s1mple ska kunna bära detta laget återigen på sina axlar. Frågan är hur länge han orka göra detta?

Faze har börjat fått igång Niko och frågan är om han faktiskt kommer att köra calls nu eller om han släppt över midrounds till någon annan i laget 😉 ?

Tycker oavsett att detta är en jämnare match än vad oddsen visar och vinner Faze map 1 så har man alla möjligheter i världen att gå 2-0 här, tyvärr gälla samma för Navi men oavsett tycker jag att värdet här ligger på Olofmeisters gäng.

Team Liquid – ENCE

Team Liquid -1.5 2.20 Bet365

Världens näst bästa laget i Liquid ska möta finska ENCE här och det ska bara sluta på ett sett. ENCE är det sämsta laget som är kvar i turneringen och här får man nöja sig med att vara direktkvalificerade för nästa major.

Liquid är så pass mycket bättre på det mesta och så länge inte alla 5 i laget har en dålig dag så slutar detta 2-0 relativt enkelt för Amerikanerna.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s