Speltips

CSGO IEM Katwoice: Team Vitality – Vici Gaming

Vi kliver in i dag 3 utav Kvalet till 2019 års första major och gårdagen slutade på plus trots en grov felbedömning utav Team Spirit..

Våra långtidsspel ser helt okej ut och det handlar om att vinna 3 matcher för att ta sig vidare eller förlora 3 matcher för att åka ut.

 Avangar 2-1  (Qualify YES)

Vega Squadron 1-2 (Qualify YES)

G2 1-2 (Qualify NO)

 Spirit 0-3 (Qualify YES), Denna är redan förlorad

13:00 Team Vitality – Vici Gaming

Vitality -1.5 @2.25 2u

Den enda av tre matcher som jag finner värde i just nu. Jag tycker att Vici har gjort det bra hittills men nu möter man Zywoo och gänget från Frankrike och här tror jag det tar stopp.

Vitality har en bra mix av spelare och en organisation som investerat mycket pengar och tid i deras satsning. Förutom att lagets unga stjärnskott Zywoo kör över sitt motstånd i typ varje match så har även hans lagkamrater nu börjat steppa upp. Kan Apex & NBK fortsätta skjuta och Zywoo kommer upp i sin normala standard så kommer Vici inte att få en roligt lördagseftermiddag.

Vitality har även en bra mappool där den enda kartan som laget inte spelar är Train, detta är en karta Vici spelar vilket gör att vi redan där har övertaget i draft.

Jag tycker att Vitality är så pass mycket bättre än sina motståndare här både vad det gäller individuellt men även flexibiliteten kring kartor och hur man ska agera midround. Vici har som sagt gjort det riktigt bra hittills men jag tror att fransmännen blir alldeles för tunga här och istället får Asiaterna rikta in sig på ny match under söndagen där det ska avgöras om man går till ”main event” eller itne

DRAFT:

Vitality kommer som sagt 100% att plocka bort Train och sedan är det nog inte helt omöjligt att man plockar bort Inferno eller Nuke.

För Vici är det betydligt svårare att plocka bort kartor men Cache kommer troligtvis plockas borde och sedan även Overpass eller MiragE?

Vici spelar inte Nuke överhuvudtaget men det är också en karta som underdogs oftast har bra chans att vinna på, tredje karta?

Detta lämnar oss kvar med Dust 2, Overpass / Mirage, Dust 2 & Nuke / Inferno. Tre kartor som Vitality trivs på och som pass deras lag bra då det handlar mycket om dueller.

Team Vitality förlorade mot TyLoo ganska rejält på Inferno samtidigt som Nuke är en karta som man inte vill ha som avgörande. Zywoo kommer återigen bevisa varför alla snackar upp honom och leda sitt lag till en behaglig 2-0 vinst här.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

CSGO IEM Katowice day 2

13:00 Avangar – G2

Avangar @2.30 1u Kambi

Precis som vanligt så är G2 favoriter enligt bolagen trots att laget inte är speciellt bra. Avangar ska inte underskattas och eftersom denna match spelas i Bo1 så ser jag det som en coinflip.

14:10 NIP – Winstrike

Winstrike +4.5u @1.80 1u Coolbet

Våra CIS Krigare ser bättre ut än jag förväntat mig och NIP gjorde det som förväntades utav dem.

Mappool tycker jag inte är några problem för Winstrike i denna matchup och det är inte omöjligt att man tar hem hela matchen, men jag säkrar upp med att endast behöva 12 rundor

15:20 Fnatic – Grayhound

FNC -1.5 @2.20 1.5u Bet365 Fnatic är turneringens stora besvikelse såhär långt och vis förlust här är det hejdå. Tyvärr är Xizt för dålig på denna nivå men i detta läge ska spelare som KRIMZ, JW & Brollan kunna vinna matcherna åt laget.

Detta är lite ”spel med hjärtat” men det är så pass stor skillnad på kvalitéerna i lagen att allt annat än 2-0 för Fnatic anser jag som skräll.

18:50 NRG – TyLoo

NRG -1.5 @2.50 1u Bet365

NRG är alldeles för bra för att vara i kvalet. TyLoo vet man aldrig vart man har vilket gör detta lag så intressant.

Visst TyLoo körde över Cloud 9 igår men nu är det Bo3 och NRG har en bra mappool vilket TyLoo saknar. Om TyLoo kan vinna denna match? Absolut men man kan lika gärna bli totalt överkörda och jag tycker oddset ligger alldeles för högt här då amerikanerna bara vill klara av kvalet så snabbt som möjligt för att sen kunna fokusera på ”main event”

18:50 Team Spirit – Furia

Spirit -1.5 @3.75 1.5u Coolbet / Spirit ML @1.99 1.5u Coolbet

tycker att Furia överpresterat senaste och Kcserato är egentligen den enda spelare som håller på nivån. Spirit är ett bra lag och förlusten igår mot Vega Squadron tog nog hårt.

Spirit har övertaget här i kvalité, mappool och erfarenhet och att lagen vinner här ska bara hända, 2-0? Inte omöjligt.

Har ni inget konto hos Kambi? Klicka  här för att hämta 100% bonus hos Leo vegas  eller  här för att hämta en 100% / 200% bonus hos Unibet

Har du inget konto hos Coolbet så hämtar du en bonus på 100% igenom att klicka här

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

LOL LFL: LDLC – Misfits.A

Misfits.A @3.70 1u

Det är tre lag som gör upp om ligatiteln i Frankrike, LDLC, Misfits & GO. Jag tror att Misifts kommer ro hem allt ihopa då man besitter en stark, ung och talangfull femma med en stor och stark organisation bakom sig.

Misfits slog GO relativt enkelt under gårdagen och i matcher som dessa så handlar det om att inte chansa i p/b utan faktiskt spela ut till sin fulla potential. Jag tycker att Misfits har fler ägg i korgen och denna match är betydligt jämnare än vad oddsen visar.

Bokförs som 1/3u då limiten är sisådär hos Coolbet men går utan tvekan att spela 1.5-2u på detta spel då värdet är så pass stort.

Har du inget konto hos Coolbet så hämtar du en bonus på 100% igenom att klicka här

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

SSL HERR: Lindås – Falun IBK

Lindås u3.5 mål @ 1.84 2/3u

Lindås är det absolut sämsta laget i ligan och SvS har t.ex Under 2.5 till odds 1.68 vilket jag anser är mer rätt. Ni kan maxa denna men pga. Limits på spelet så bokförs den som 2/3u.

Har du inget konto hos Coolbet så hämtar du en bonus på 100% igenom att klicka här

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera

Snöboll

imageedit_18_9379373021.jpg

En klassisk snöbollstävling!

Tävlingen startar Lördagen den 16:e februari och pågår fram till den 23:e februari. 

Tävlingsupplägget är simpelt, valfritt spel placeras med minimum 50kr till valfritt odds dag 1. (16:e februari).

Spelet skall placeras hos PAF, hos PAF får man som ny kund 100kr gratis vid första insättning och kan använda de 100kr till att delta i snöbollen. Tävlingen blir på så vis gratis att deltaga i.

Har du inget konto hos PAF i dagsläget kan du hämta dina 100kr gratis HÄR:

Klicka här för att hämta 100kr hos PAF!

PAF går under kambi och är således även en bra bookie att ha för er som ryggar spel här på emilsbetting.

Ditt spel skall sedan delas på twitter med en skärmdump på valt spel och taggar @emilsbetting & #EBsnoboll. (Detta för att underlätta rättningen)

Exempel:

@emilsbetting #EBsnoboll

snoboll

Klarar man sig förbi dag 1 gäller det alltså att satsa hela vinstsumman på ett nytt spel dag 2, klarar man dag 2, gäller detsamma dag 3 osv…

VINNAREN när tävlingen summeras efter lördagen den 23;e är den person som då har högsta aktuella summa ifrån ursprungsinsatsen.

Vinnaren i snöbollstävlingen vinner utöver summan man spelat ihop fram till sista dagen även:

500kr! – Utbetalas via Swish.

Vilken taktik väljer du? Lågoddsare hela vägen in i mål eller högoddsare för att ta tidig ledning?

Topplistan nedan kommer att uppdateras efter varje avslutad omgång.

1.

2.

3.

Samtliga som deltar dag 1 är även med i utlottningen om en Emilsbetting mugg!

MUGG.PNG

2 stycken kommer att lottas ut bland samtliga deltagare!

Vi tackar samtliga som väljer att deltaga i tävlingen, det leder till vidareutveckling här på emilsbetting. 

Lycka till!!

 

 

 

CSGO IEM Katowice – Main Quals

CSGO IEM Katowice – Main Quals

Årets första Major är på ingång och det ska bli extremt kul att få se på CS i absolut världsklass. Jag tycker att det finns värde i ett gäng spel från kvalsteget där 16 stycken lag ska bli 8 och således ta sig in till Main event.

för att jämföra dessa odds med andra bolag så ligger dem flesta på runt 4.5-4.85 på at laget med 5+ hos Bet365 ska kvalificera sig och Avangar till runt 1.75-18.5 Så vi sitter bra här med dessa odds men tyvärr är limits en nackdel samtidigt som vi vill behålla konton levande längre.

Avangar to Qualify ”yes” @2.20 1.5u Bet365

Trots att vi ser Avangar i många tier 2 turneringar så tycker jag att laget  äntligen har tagit steget till att bli ett riktigt Tier 1 och att laget ska lösa en top 8 plats i Kvalet här ser jag inte som några problem.

Team Spirit to Qualify ”yes” @6.00 1u Bet365

Team Spirit är ett lag väldigt likt Avangar. Äntligen har laget börjat prestera mot bättre mostånd och nu kommer det första riktiga testet för laget. Förberedelserna har varit goda med mycket matcher inledningsvis av 2019 och med rätt lottning så löser dessa CIS krigare en top 8 placering.

Winstrike to Qualify ”yes” @6.00 0.5u Bet365

Tredje CIS laget i kvalet och även det sämsta. Men Winstrike har lyckats med upsets förut i Major sammanhang och lyckas man få lottningen med sig och har en bra dag så är det inte omöjligt att man kvalar sig in till top 8.

Vega Squadron to Qualify ”yes” @5 0.5u Bet365

Återigen ett CIS lag som får mitt förtroende. Jag tycker att CIS scenen tagit stora kliv senaste året och Vega Squadron var ett om inte det första att faktiskt skrälla på en Major. Är utanför min solklara top 8 lista men återigen så är det inget värdelöst lag och med bra förberedelser och flyt i lottning så är en top 8 plats inte omöjlig.

G2 to Qualify ”no” @2.50 0.5u  Bet365

Jag anser att G2 precis som ofta senaste tiden är flip coin. Har fått in två nya spelare och frågan är hur snabbt man lyckas att få ihop spelet. Förutom KennyS så är detta lag extremt svaga mentalt och det finns värde i att Fransmännen återigen får titta på från sidan när det ska avgöras.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

———————————————————–

Här nedanför kommer jag lista vilka bolag som jag kommer att använda mig utav under Majorn och har ni inte konton på någon av dessa bolag så får ni mer än gärna använda er utav hemsidans länkar för att både stödja men även hjälpa oss att utveckla sidan!

  • Coolbet erbjuder oftast väldigt bra odds till livespel och det är ett spelbolag jag kommer att använda mig utav mycket under Majorn. Pre match så ligger Coolbet oftast som andra EU bolag med sina linor och odds vilket gör det till ett bra spelbolag att ha konto hos om man vill spela på Esport.

Klicka här för att hämta din bonus hos Coolbet!

  • Betsson Group är oftast ute och cyklar när det gäller Esport och här kan man hämta in lite gratisrundor när det gäller HCP spel. Ett Spelbolag som jag såhär inför turneringar tror jag kommer plocka mycket Pre spel på (har även Över / Under antal rundor)

Klicka här för att hämta din bonus hos NordicBet!

Klicka här för att hämta din bonus hos Betsson!

  • Kambi snurrar även dem iväg ibland när det gäller esport och precis som hos Betsson Group så kan det hämtas in gratisrundor. Finns bra livespel samt över / Under antal rundor.

Klicka här för att hämta din bonus hos LeoVegas!

Klicka här för att hämta din bonus hos Unibet!

Klicka här för att öppna ditt konto hos Mr.Green!

  • Sedan är även BET365 ett måste som spelbolag om ni ska spela på Esport, Ligger i framkant när det gäller både live och Pre odds så har ni inte konto här och vill spela på Esport men även mycket annat så skapa ett!

Bonushunt dag #46

Vet ni fortfarande inte vad en Bonushunt är det bara klicka här så kommer ni direkt till en förklaring

Egna spel:

Thorengruppen (vs Gävle GIK) @1.61 400KR

Hagunda IF (vs Wibax) @1.60 300KR

Mullsjö AIS (vs FC Helsingborg) @1.50 @650KR

Ryggade spel:

Padideh -1 EH (vs Esteghlal) @1.80 800KR Rygg på Abay

Sanat Naft DNB (vs Machine Sazi) @2.70 400KR Rygg på Abay

FBC Lerum (vs Malmö FBC) @3.40 200KR Rygg på Innebandytips

 

Start Betsson: 5.000KR (Kassa nu: 4456) 

I spel: 2550KR

Klicka här för att hämta din bonus hos Unibet!

BETTSON

Bettson erbjuder 100% Bonus upp till 2500KR + Gratisspel (Både nya och gamla kunder)

Klicka här för att hämta din bonus hos Betsson!

 

Jag vill återigen örtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter (hoogemil_) så besvarar jag frågor där