Speltips

CSGO ESL Pro League: MIBR – Team Envy

MIBR – Team Envy

MIBR -5.5 Karta 1 @1.85 1.5u Coolbet | MIBR -5.5 Karta 2 @1.90 1.5u Coolbet

Inatt spelas flertalet matcher i ESL PRO League NA och jag tycker att ett av världens bästa lag i form a MIBR ska vara ett par snäpp bättre än vad det nya laget Team Envy är.

Envy har på sina 8 första matcher tillsammans bara lyckats ta 1 seger. Jag vet att Envy har investerat väldigt mycket pengar i denna satsning och jag hoppas att organisationen har tålamod med laget och ger man denna femma tid så tror jag att det kan finnas potential till att bygga något som iallafall kan generera pengar. Dem här fem spelarna tillsammans kommer aldrig att bli något världslag men lyckas man bygga en grund och göra några byten så kan det plötsligt bli intressant

På andra sidan har vi ett lag som är väl ihopspelade och efter att ha haft en liten svacka i mitten av året så har man nu börjat hitta form igen och ser riktigt heta ut. Har inte haft några stora bekymmer alls senaste matchen och nu är det ett väldigt bra tillfälle för Fallen och hans mannar att plocka hem två enkla vinster.

Sålänge MIBR inte underskattar Envy utan har 100% fokus så ska detta gå vägen. Det finns som sagt potential och bra individuell skicklighet i Envy men just nu är man inte synkade och att man ska lyckas få över 10 rundor mot detta MIBR har jag svårt att se.

Ni finner mig som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något

Jag kommer under helgen eller i början av nästa veckan att köra igång en ny bonushunt på sidan LSBET. Har ni inget konto där eller undrar vad en bonushunt är för något så klickar ni här

 

 

 

Annonser

Bonushunt Bolag #2

bonushunt

Hängde ni inte med på första bonushunten och undrar vad detta är för någonting? I så fall kan ni klicka här ”bonushunt” så kommer ni till ett inlägg där jag förklarar hur allting går till.

Dags att sätta tåget i rullningen igen och denna gång tar vi oss an LSBET (100% upp till 1000KR)

Hos LSBET måste vi först omsätta vår insättning 1x för att få tillgång till våra bonuspengar och därefter ser kraven ut enligt följande: 6x (Insättning + Bonus) till ett lägsta odds på 1.80

Tanken är att vi kommer att köra igång bonusen på tisdag eller onsdag så när ni bestämt er för att vara med dra gärna iväg ett DM till min twitter så jag har koll på vilka som är med på tåget även denna gång. Det kommer att bli både egna spel samt ryggade spel där spelen kommer att postats på kvällen innan alternativt tidigt samma morgon men ni som är med på tåget kommer både få spelen skickade till er via DM samt att det alltid kommer en tweet!

Resultat ifrån del 1 i bonushunten hittar ni här!

Jag vill återigen förtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter (hoogemil_) så besvarar jag frågor där.

Du som inte har ett konto hos LSBet kan ta del av bonusen på 1000kr genom att klicka här!

 

LOL WORLDS: Lördagsmatta

Vi har tre stycken långtidsspel igång för turneringen där LPL lagen dominerat såhär långt och det känns som att KT Rolster ifrån Korea är det enda hotet till vårt tunga spel på LPL att vinna WORLDS @2.0, Andra två spelen la jag ut på twitter igår och det är två stycken MVP spel där vi går för UZI @2.50 1u, samt Caps @41 0.5u.

League of Legends – Worlds 

Tycker alla Match odds på segrare idag ligger alldeles för dåligt för att hitta något värde och kommer istället att investera mina pengar i över / under spel.

11:00 G2 – Flash Wolves

Över 12.5 Torn @2.81 1u Pinnacle | Över 3.5 Drakar @2.13 1u Pinnacle

Tycker att FW sett riktigt bra ut medan G2 såg riktigt skakiga ut i sin senaste match. Kan bli jämnt här och väljer att dela upp insatsen på två olika överspel.

12:00 Invictus Gaming – 100 Thieves

Under 30 minuter spelade @1.85 1.5u Kambi 

100T blev överkörda av Fnatic och hade svårt att stänga matchen mot G-Rex. IG med Rookie är och ska vara nivåer högre än 100T här och kastar man inte bort matchen inledningsvis eller fuckar upp sin P/B så vinner man detta under halvtimmen.

13:00 G-Rex – Fnatic

Under 33 minuter spelade @1.98 1.5u Pinnacle 

Precis som med IG så har man en Midlane som är i en riktigt bra form och man har märkt på sociala medier att dem misstag som gjordes under Fredagen mot IG inte ska upprepas. Tror man gör det väldigt enkelt för sig här och kliver ur första rundan av gruppspelet med en bekvämlig seger.

14:00 Team Liquid – MAD-Teams

Över 12.5 Torn @2.65 1u Kambi | Över 3.5 Drakar @2.25 1u Kambi / Bet365

Två lag vars resa kommer ta slut i gruppspelet då EDG och KT är så pass mycket bra. Båda lagen har egentligen inte haft så mycket att säga till om under inledningen av turneringen och det är i dem två matcherna emellan varandra man kommer ha en chans att vinna. Tycker att Team Liquid ska kunna vinna denna och är med all rätt favoriter enligt oddsen men jag tror inte att det kommer att bli någon stomp som det blivit i dem andra matcherna och väljer återigen att dela upp insatsen emellan två överspel. Exempelvis ligger Pinnacle med 1.44 på överspelet här.

15:00 KT Rolster – Edward Gaming

Över 12.5 Torn @2.65 2u Kambi / Pinnacle 

KT som tillsammans med RNGU är stora favoriter att ta hem Worlds spelar nu seriefinal mot EDG. Dessa två lag kommer som sagt att spela vidare i turneringen när man sammanfattar gruppen och jag tror att bolagen underskattar EDG lite. Det är absolut inget dåligt lag och får man till en bra draft här så kan man till och med utmana om en seger. Borde bli relativt jämn match då t.ex. över 3.5 dragons ligger på 1.55 och väljer därför att bara investera i Tornspelet här.

Precis som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, det kan även förekomma en hel del livespel under dagen!

Spelbolag som går under Kambigroup är bland annat Leovegas, Mr Green och Redbet. Är det så att ni saknar konto hos någon av dessa så kan ni klicka på följande länkar för att ta del av marknadens bästa bonus: Leovegas ,MR GreenRedbet

 

 

LOL Worlds: Flash Wolves – Afreeca Freecs

11/10 10:00 Flash Wolves – Afreeca Freecs

FW @2.63 1.5u Coolbet (Finns till 2.75 hos Betway)

Vi kliver in i dag två utav Worlds där Koreas svagaste lag Afreeca Freecs ska ta sig an det enda laget ifrån Taiwan som kan utmana internationellt.

FW gjorde precis som väntat och körde över sitt motstånd i match nummer 1 av turneringen och jag verkligen älskar att se detta lag spela. Den liga laget spelar i håller tyvärr inte så hög nivå men trots detta så levererar man bra resultat om och om igen på den internationella scenen och det känns som att dem alltid är underskatta trots att spelarna i laget besitter mycket erfarenhet.

sammanhållningen och tilliten till varandra är vad som gör detta lag så bra då 4/5 spelare har kamperat ihop under en längre tid. I början av året så fick man in en ny Jungle spelare i Moojin som spelade otroligt bra under lagets första match vilket också öppnat upp fler sätt för laget att spela på i det tidiga stadiet av matcherna. Har FW som en lite ”dark horse” detta Worlds och jag tror att topplagen får se upp när man möter detta gäng.

Afreeca Freecs gjorde ett fenomenalt slutspel borta i Korea vilket ledde till att laget kunde ta sig till worlds för första gången som organisation. Det är dock inga nykomlingar som spelar i deras lineup trots att man dem som såg lagets match mot G2 under onsdagen kan ha trott det.

Det känns som att laget blev tagna av stundens allvar och hade ingenting att säga till om under midgame när G2 totalt tog över och dominerade matchen. Jag håller Afreeca som det sämsta av Korea / Kina lagen och tror att man faktiskt kan få det tufft att ta sig ur gruppen. Rent individuellt håller laget hög standard i framförallt toppsidan av kartan men det saknas en klar ledare i laget som kan ta tag i det när det går utför ingame.

Jag tror och hoppas att Flash Wolves gör sin hemläxa på hur G2 tillslut vann enkelt över Afreeca och lägger till lite av dem ingredienserna i sin egen soppa, för gör man det och lyckas komma ur pick & bans bra så har man betydligt större chans än vad oddsen visar. FW är inte på Worlds för att titta på och ska man ta sig långt i denna turneringen så behövs en vinst här.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del livespel under turneringens gång!

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

 

Bonushunt #1 sammanfattning

Vi är nu klara med Scandibet och det är med en besvikelse som jag sammanfattar resultatet här.

Vi startade med totalt 3000kr (2000KR insättning + 1000KR bonus) och efter halva bonusen så var vi uppe på ca 4500KR. Härifrån så var det mycket spel som blev voidade pga olika anledningar och tyvärr så gick resterande spel inte så bra. Den stora boven i detta är mina egna spel som var helt katastrofala igenom hela bonusen och får tacka dem ryggarna jag gjorde att det inte slutade sämre. Om ni gjorde exakt likadant som jag (startkassa, insats, spel) så slutade vi på 1909KR och tyvärr får vi ge Scandibet 91kr och kämpa vidare!

Scandibet som bolag då? För större ligor så har dem bra utbud och jag tror även att det är just utbudet på mina egna marknader som gjorde att resultatet blev som det blev. Någonting som var väldigt positivt för bolaget är deras kundtjänst som hjälpte till snabbt och fixade dem små problem som jag hade. Vågar inte säga allt för mycket om hur deras odds kontra andra bolag ser ut men det är ett EU bolag som jag kan rekommenderar folk att spela på ifall man spelar på större sporter och ligor.

Spreadsheet till bonushuten: http://www.spreadsheet.se/ehbonushunt/

 

Vad är nu nästa steg i denna Bonushunt då?

Jo till helgen kommer det att dra igång del 2 av bonushunten och med stor sannolikhet blir det hos LeoVegas. Mer info kring detta kommer att komma senare under vecka och har ni inte konto hos Leo så  är det bara att Klicka här för att hämta 100% bonus hos Leo Vegas!

Som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har några frågor eller funderingar!

 

Bonushunt dag 10

bonushunt-e1538907642905.jpg

Jag som var ute och cyklade igår med vilka dagar matcherna spelades, så nu kör vi igenom sista dagen av Scandibet och hoppas på bra utdelning!

Egna spel:

Allsvenskan Norra

Wibax (vs Gävle) @3 174KR, Semirygg på Ibbets1

Innebandy Allsvenskan Södra / Allsvenskan Norra

Visby IBK (vs Åby IBK) + Thorengruppen (vs AIK) @2.19 250KR (Viby vann igår, Thoren spelar idag)

Rygade spel:

Fotboll – Premier League

Manchester City ö1.5 Mål (vs Liverpool) @2.10 200KR Rygg från DM-Grupp

Fotboll – Serie An DM

Sampdoria X2 (vs Atalanta) @2.40 150KR Rygg från DM-Grupp

Fiorentina X2 (vs Lazio) @2.05 150KR Rygg från DM-Grupp

Start: 3000KR (Kassa just nu: 1924KR)

i spel: 924KR

Har ni frågor så hittar ni mig som vanligt på twitter där jag heter @hoogemil_

Har du inte signat upp för bonushunt #1 än eller bara inte har ett konto hos Scandicbet? Klicka här och häng med isåfall!

Bombmatta Söndag

Har lite ont om tid just nu och eftersom en hel del matcher börjar tidigt imorgon så väljer jag att posta alla spel i denna tråd med en liten text om alla istället för något längre.

ESPORT

06:00 LOL Worlds – G2 Esport -vs Infinity eSports CR

G2 -2.5 @2.07 1.5u Pinnacle

Vi går in i den sista fasen av ”play-in” där vinnare av denna match tar en plats i huvudturneringen. Platsen betyder väldigt mycket för hela G2 som organisation och inte minst för lagets stora stjärna Perkz som byggt upp detta ”nya” G2. Lär vara väl bra förberedda för denna match och i detta läge har jag svårt att se spelare av G2s kaliber göra några chansningar och slarva. Tror det blir en väldigt ensidig historia här och att man vinner med 3-0 relativt enkelt.

10:00 LOL Worlds – G-Rex vs BAUSuperMassive

BAU @3.2 1.5u Pinnacle

Tycker att BAU är ett bra lag och jag tror att denna match kommer att bli betydligt jämnare än vad oddsen visare. Finns bra värde här på turkarna då G-Rex inte borde skrämma dem alldeles för mycket. Tror och hoppas att vi får ytterligare ett lag ifrån EU (även om det är turkiska ligan) i Worlds då det är ett lag som passar perfekt som underdogs!

Innebandy

14:00 Allsvenskan Norra – Gävle GIK vs Wibax Patriots IBK

Wibax DNB @2.55 1u Kambi 

Gävle är enligt mig ganska överskattade i år då man tappat en del tongivande spelare och inte riktigt lyckats fylla på. Här möter man ett hungrigt Wibax som kanske inte är det bästa laget på pappret men man har en målvakt med bra rutin och hela laget kämpar och sliter för varandra i 60 minuter. Även om Gävle är bättre på pappret så tycker jag inte laget har imponerat inledningsvis av säsongen och kan få det svettigt imorgon mot Patriots

15:00 Salibandyliiga – LASB vs Happee 

Happee -0.5 @1.72 2u Bet365 / Kambi

När man fick behålla P. Kotilainen och Mika Kohonen vände hem så börjades det prata om att Happee skulle vara en utmanare till Classic om guldet i år. Man har börjat denna säsong helt okej och här har man bra chans att hänga på toppen då LASB endast har 3 poäng på sina fyra första matcher. Det finns en spets i bortalaget som ska avgöra denna matchen och detta odds känns generöst.

16:00 SSL HERR – Storvreta IBK vs Sirius IBK

Storvreta -3.5 @1.90 1.5u Bet365

Här ligger Kambi / SvS mer rätt med odds runt 1.66. Visst har Vretas säsongsinledningen inte varit den bästa men här får man ett ypperligt tillfälle att bygga en bra trend och det lär inte saknas motivation i ett derby? Kollar vi även på pappret är det MAX 2-3 spelare ifrån Sirius som tar plats hos Vreta så detta ska man vinna med ett par bollar.

16:00 Allsvenskan Norra – Salem IF vs KAIS Mora

KAIS +3.5 @1.90 1.5u SvS

Salem har etablerat sig rejält i Allsvenskan och på hemmaplan är man väldigt vassa. Har en del skador / sjukdomar som spökar i truppen vilket gör att man inte kunnat eller kommat att kunna ställa upp med fullt manskap i denna match. Möter Mora som fick platsen ”gratis” efter att Umeå City dragit sig ur men har dock värvat in en del rutinerade spelare blandat med egna talanger. Kommer att bli tufft för dalalaget men tycker linan kontra odds ligger någon boll för högt.

17:00 SSL Herr – FC Helsingborg vs Linköping IBK

LIBK @1.58 3u Kambi (får ni spela på -1.5 till 1.72 så är den bättre)

Tycker att Linköping är bättre på alla positioner och varit inne på att plocka -2.5 linan under dagen. Kambi har dock dessa två linor och jag väljer att kliva in tyngre än resterande spel för dagen på ”mitt” Linköping som efter en riktigt dålig premiär har steppat upp. Förlorade förvisso mot Kalmarsund senast men det finns revanschlust i laget och möter ett Helsingborg som är under nykonstruktion och inte riktigt har hittat sin identitet. FCH ligger sist och LIBK kan inte få ett bättre läge att haka på toppen och skaka av sig förlusten senaste än detta. Bet365 har 1.32 på Linköping vilket jag anser är mer rätt.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!